8200 Veszprém, Veszprémivölgyi u. 4.
Tel.: +36-88-579-280 Fax.: 06 88 579 289
Email:
MZS_4791 MZS_0318 MZS_0177 MZS_0257 MZS_4869 MZS_0326

Welcome to our hotel’s website!

We hope we have managed to raise your interest and can look forward to welcoming you and your family to the first wellness hotel in Veszprém, the Betekints Wellness and Conference Hotel****.

Please take a few minutes to browse through our renewed website, get acquainted with our hotel, with our brand new wellness facilities, choose from our carefully compiled package offers, and we will be here to welcome you with our high levels of expertise and hospitality.

László Márkus
  Owner

"The Best Wellness Hotel 2014" award

We are pleased to inform you that our hotel has won after 2012 and 2013 in 2014 "The Best Wellness Hotel" award again.
We really appreciate your votes. Thank you very much.

Be our welcomed guests anytime.


Quotes from our Guests:

"Nagyon köszönjük, hogy ismét az Önök kiváló vendégszeretet élvezhettük. A figyelmes kiszolgálás, a pancsolás, a kulturált elhelyezés, az étkek és a finom italok mind, mind a mi kényelmünket szolgálták. Gratulálunk Önöknek, hogy egy olyan kitűnő csapattal rendelkeznek, akik készek és képesek a vendégeiknek mindent megadni annak érdekében, hogy jól érezzék magukat. Most 4. alkalommal jártunk a Hotelben, és minden eddginél kellemesebb volt. Bízom benne, hogy jövőre, a jubileumi 5. hétvégénk is hasonlóan emlékezetes marad.
Szívélyes üdvözlettel: Dr. Zsinkó József" - 2013 - Vendégkönyvi bejegyzés

"We loved it. The best facial I ever had and my husband thought the same of his massage. Champgane [ Torley was great] Lunch was delicious and the setting is perfect." - Charlene - Florence - USA - booking.com

"Két egészen kicsi gyerkőccel töltöttünk el 4 éjszakát ebben a kedves hotelben. Mindennel nagyon meg voltunk elégedve! Azért jöttünk, hogy sétáljunk, pihenjünk, élményeket gyűjtsünk a gyerekekkel. És ezt, azt hiszem teljes mértékben meg is valósítottuk. A hotel medencéit minden nap kihasználtuk, a közelben lévő szuper játszótereket felfedeztük, sétáltunk a szépen kiépített patakparton és az óvárosban. Még egy hetet maradtunk volna szívesen:) Reggelinél minden friss volt, vacsorára 2 (4foágos) menüből lehetett választani, bőségesen elég és finom volt. Köszönjük!: Molnárék" - szallas.hu