8200 Veszprém, Veszprémivölgyi u. 4.
Tel.: +36-88-579-280 Fax.: 06 88 579 289
Email:
Kalkuláció / Online foglalás
slider3 slider1 slider4 slider2

Kedves Vendégünk!

Itt-tartózkodása ideje alatt igyekszünk a tőlünk telhető legjobbat nyújtani Önnek.  Amennyiben ezen az oldalon nem találja meg a választ felmerülő kérdéseire, forduljon hozzánk bizalommal! Személyzetünk készséggel áll rendelkezésére a nap 24 órájában.

Érkezés / Távozás

Bejelentkezés (Check in): 14.00 órától
Kijelentkezés (Check out): 11.00 óráig

Korábbi érkezésre, illetve későbbi távozásra – foglaltságunk függvényében – van lehetőség. Erre irányuló kérésével keresse recepciós kollégáinkat, akiktől bővebb felvilágosítást kaphat.

Telefon használat

A szobákból közvetlenül bonyolíthatóak helyi és belföldi telefonhívások. A szobából intézett kimenő hívások díjait vendégeink számlájára terheljük.

Recepció: 100-as mellék
Étterem: 138-as mellék
Wellness centrum: 226-os mellék
Kimenő hívás: 0, majd a telefonszám
Szobából-szobába: az erre vonatkozó listát a szobában levő tájékoztató mappában találja

Ébresztés

Vendégeink igény szerint telefonos ébresztést kérhetnek, amelyet előző nap szíveskedjen a 100-as melléken vagy személyesen recepciónkon jelezni!

Internet hozzáférés

Vendégeink részére a szobákban és szállodánk közösségi tereiben vezetékes és vezeték nélküli (Wi-Fi) internet hozzáférést biztosítunk. A csatlakozáshoz kódot szállodánk recepcióján igényelhet.

Minibár

A szoba hűtőszekrénye kizárólag a szállodánk által bekészített italok tárolására szolgál, az árlistát a hűtő tetején találja. Az elfogyasztott mennyiséget naponta pótoljuk, és a fogyás díját is naponta terheljük az Ön számlájára.

Kérjük, hogy használja minibár összesítő lapunkat, továbbá az utolsó napi fogyasztást az elutazás előtt szíveskedjen a recepción jelezni!

Légkondicionálás

Szállodánk szobáinak nagy része légkondicionált. A hűtést vendégeink egyedileg szabályozhatják. A berendezés fűtésre nem alkalmas. Erre a célra radiátoraink szolgálnak, melyek szintén egyedileg szabályozhatók

Éttermi szolgáltatások

Reggeli: szállóvendégeknek minden nap 07.00 – 10.00 óráig

(Amennyiben 7.00 óra előtt hagyja el szállodánkat, lehetőség van elvitelre hideg reggeli csomagot rendelni. Kérjük, ezt jelezze a recepción előző este 20.00 óráig.)

Étterem: minden nap 11.30 – 15.00 óráig, valamint 18.00-23.00 óráig

Szobahitel

A szálloda területén igénybe vett térítéses szolgáltatásokat vendégeinknek nem szükséges azonnal kiegyenlíteniük. Elegendő szobakulcsuk felmutatásával igazolniuk a szobaszámot, majd aláírásukkal elfogadottnak tekinteni a számlát. Az összesített díjtételek távozáskor, egy összegben a recepción kerülnek kifizetésre.

Wellness- és Fitness szolgáltatások

A testi-lelki kényeztetést szállodánk wellness részlegén gőzkabin, finn-és infra szauna, jégkút, dézsazuhany, szolárium, változatos masszázs-szolgáltatások, kozmetikai kezelések, felnőtt és gyermekmedencénk, valamint a medencetérben található jakuzzink, illetve medencebárunk biztosítja.

A mozgás szerelmeseit szállodánkban fitness terem, illetve hetente több alkalommal – szakavatott edző által vezetett - tornaórák várják.

Nyitva tartás szállóvendégeknek: minden nap 07:00-21:00, pénteken és szombaton 7.00-22.00

Fürdőköntös

Vendégeink kényelme érdekében a szállodai tartózkodás idejére személyenként 1db wellness törölközőt és 1 db köntöst biztosítunk térítésmentesen, melyet minimum 5 napos tartózkodás esetén automatikusan, térítésmentesen cserélünk. Egyéni kérésre – térítés ellenében – lehetőség van gyakoribb cserére is.

Mosatás, vasalás és vegytisztítás

Igény szerint vendégeink részére külön térítés ellenében, mosási- és vasalási szolgáltatást biztosítunk. Amennyiben reggel 9 óra előtt tájékoztatja igényéről recepciós kollégánkat, a megbízást 12 órán belül teljesítjük hétköznapokon és 24 órán belül hétvégeken.

Háziállat

Szállodánkba kutya, cica behozható. A házi kedvenceket azonban csak superior szobáinkban, illetve Deluxe apartmanunkban tudjuk fogadni. Standard szobákban, illetve apartmanokban erre nincs lehetőség.

Parkolás

Szállodánk zárt és kamerával megfigyelt parkolója 35 férőhelyes, amelyet vendégeink térítésmentesen vehetnek igénybe.

Műszaki hiba

Amennyiben szállodánk területén műszaki hibát észlel, kérjük, mielőbb jelezze azt recepciónkon! Segítségét köszönjük!

Fakultatív programok

Kerékpárkölcsönzés, túrázás, erdei séta

A természetjárók több kilométeres gyalogtúrákat, kerékpáros kirándulásokat tehetnek a környéken. Kerékpárkölcsönzést – térítés ellenében - a recepciónkon vehetik igénybe vendégeink. Kérjük, erre vonatkozó igényüket 24 órával, hétvége esetén 48 órával előre szíveskedjenek jelezni! Kerékpárral érkező vendégeinknek biztosítjuk a kerékpár elzárásának lehetőségét.

Taxi-, jegy- és virágrendelés, autóbérlés

Amennyiben taxit, autót, virágot, színház-, mozi- vagy egyéb belépőjegyet kíván rendelni, kérjük, forduljon bizalommal recepciós kollégáinkhoz!

Egyéb információk

Vendégeink véleménye kiemelten fontos számunkra. Kérjük, hogy vendégkérdőívünk kitöltésével segítse munkánkat!

A Betekints Hotel vezetősége a szálloda területén őrizetlenül hagyott értéktárgyakért nem vállal felelősséget! Kérjük, hogy a nagyobb értékű értéktárgyait a recepción található központi széfben helyezze el! A széf használata díjtalan.

A hotel területén okozott károkért vendégeink anyagi felelősséggel tartoznak! Megértésüket köszönjük!

Szállodaszövetségi tagság

Szállodánk szállodaszövetségi kedvezményt biztosít tagok részére a mindenkori foglaltság függvényében. Szálloda a foglaltságának függvényében a kedvezmény igénybevételére vonatkozó kérelmet visszautasíthatja.

A kedvezmény igénybevételét előre, foglaláskor, az igazolványszám feltüntetésével vagy a kártya másolatának átküldésével lehet igénybe venni. Az utólag vagy a távozás napján jelzett tagsági viszony a kedvezmény igénybevételére nem jogosít.

A tagsági igazolvány egy alkalommal egy szobaegység igénybevételére jogosít fel.

A tagsági igazolvány szolgálati úton nem használható fel. 

Hasznos linkek

  • Veszprém város honlapja:
  • Tourinform Veszprém:
  • Veszprémi Ünnepi Játékok:
  • Veszprémi Állatkert:
  • Veszprém Aréna:
  • Petőfi Színház:
  • Nordica Síaréna: 
www.veszprem.hu
www.veszpreminfo.hu
www.veszpremfest.hu
www.veszpremzoo.hu
www.veszpremarena.hu
www.petofiszinhaz.hu
www.skiarena.hu