8200 Veszprém, Veszprémivölgyi u. 4.
Tel.: +36-88-579-280 Fax.: 06 88 579 289
Email:
Kalkuláció / Online foglalás
slider3 slider4 slider2 slider1

Szobakategóriák

Standard szobák

Standard szobáinkat megtalálják szállodánk főépületében a régi- és az új szárnyban vegyesen, méretük 18-20 m2.

A szobák összetolható két ággyal vannak felszerelve, kivételt képeznek az új szárnyunk második emeletén található szobák, ahol a különálló ágyak összetolására nincs lehetőség. Mindegyik szobánkban zuhanyzóval és WC-vel ellátott fürdőszoba, minibár áll a vendégek rendelkezésére, standard szobáink pótágyazásra nem alkalmasak.

A régi szárnyban lévő szobák dohányzók és légkondicionálás nélküliek, az új szárnyon található szobák nem-dohányzók és légkondival felszereltek.

Superior szobák

A szálloda műemlék szárnyában található superior szobáink tágasabbak, 25-30 m2-nyi térrel, zuhanyzós fürdőszobával, minibárral várják kedves vendégeinket. A szobák légkondicionáltak és nem dohányzók. A négy szoba közül kettő franciaágyas, három pedig egy-egy  kihúzható kanapéval van kiegészítve.

A műemlék szárny bejárata a szálloda főépületétől kb 5-10 méterrre található, így az itt lakó vendégeknek az étterem és a Wellness megközelítéséhez is néhány pillanatot a szabad levegőn kell eltölteniük. Kisállat bevihető.

Junior Suite

4 db Junior Suite-ünk a szállodától 50 m-re álló különálló Vendégházunkban található, 25-35 m2-nyi térrel várja lakóit.

Minden suite egylégterű, légkondicionált és nem dohányzó. Zuhanyzós fürdőszobák, double vagy különálló, de összetolható ágyak, helyenként plusz kihúzható kanapé és konyhasarok tartozik ehhez a szobatípushoz.

További pótágy elhelyezésére is van lehetőség.

Két Junior Suite kandallóval teszi még hangulatosabbá a nálunk töltött estéket.

A vendégház lakóinak a wellness és az étterem megközelítéséhez szintén kb. 50 méternyi távot szabad levegőn kell sétálni.

Apartman

Apartmanjainkat a nagyobb gyermekekkel utazóknak ajánljuk. A 30-40 m2-en lévő két légtér lehetőséget biztosít a szülőknek egy kis elvonulásra, nyugalomra és pihenésre.

Két apartmanunk a szálloda főépületének régi szárnyán található, a harmadik pedig a különálló vendégházban. Az itt lakó családok részére az étterem és wellness megközelítése néhány pillanatnyi sétával a szabad levegőn megközelíthető.

Ezekben az apartmanokban zuhanyzós fürdőszoba, double vagy különálló, de összetolható ágy és kihúzható kanapé van, további pótágy elhelyezése is lehetséges.

Apartman deluxe

A Vendégház legnagyobb apartmanja a 48 m2-es külön bejárattal rendelkező deluxe apartman; az egyetlen apartman, ahol zuhanyzó és fürdőkád is található. Az apartman nem-dohányzó és légkondicionált, az elhelyezés két légtérben történik.

Konyhasarok és kandalló teszi az itt-tartózkodást otthonosabbá.

A vendégház a szállodától 50 m-re található, így a wellness és az étterem megközelítéséhez néhány pillanatnyi szabad levegőn történő séta szükséges.

Zsebpénzbarát szobák

Zsebpénzbarát szobáinkat azon vendégeinknek ajánljuk, akik szerint a szoba csak aludni  kell és  az egyszerűbb megoldásokért kárpótolja őket Veszprém és környéke szépsége valamint szállodánk szolgáltatásai.

Ezeket a szobákat jóval alacsonyabb áron értékesítjük, mint a többi kategóriát, az ár természetesen tartalmazza a wellness használatát. Kérjük, hogy csak azok a vendégek foglalják, akik a kedvező ajánlatért cserébe hajlandóak lemondani a kilátásról és néhány kényelmi szolgáltatásról.

Természetesen minden szoba tartalmazza az alap-felszereltséget (TV, telefon, minibár és zuhanyzós fürdőszoba), viszont nem légkondicionáltak.