8200 Veszprém, Veszprémivölgyi u. 4.
Tel.: +36-88-579-280 Fax.: 06 88 579 289
Email:
Kalkuláció / Online foglalás
slider4 slider3 slider1 slider2

Szabadidős programok

Fejedelmi kikapcsolódás az egész családnak!

Zsiráfok a Veszprémi Állatkertben


Hotelünktől rövid sétával elérhető Veszprém fő nevezetessége, a Veszprémi Állatkert (5 perc). Az állat- és növénypark hatalmas területen, egész évben várja a kicsiket és nagyokat számos Magyarországon és Európában őshonos állattal, valamint távoli, egzotikus fajokkal.

 

A kultúra és művészetek kedvelőinek kihagyhatatlan program a Veszprémi Vár, ahol királyi sarjak lépteit őrzik az ódon macskakövek, és legendák egész sora vesz körül mindenkit, aki arra jár (10 perc). Tegyenek egy sétát hazánk egyik legnagyobb lakott, történelmi vár-együttesében!

Veszprémi Vár

Érdemes megtekinteni a Várban található Szaléziánumot, a Veszprémi Érsekség turisztikai központját, mely kiállításokkal, barokk stílusban pompázó termekkel, gyerekprogramokkal, játékos foglalkozásokkal várja látogatóit.
Vele szemben magasodik a Szentháromság tér meghatározó épülete, az Érseki Palota, a magyar barokk építészet egyik remekműve. Termeinek mennyezetét csodaszép freskók díszítik, állandó kiállítása Erzsébet és Zita királyné életét mutatja be .


Veszprém Aréna

"Repül a labda, szakad a háló!" - a Veszprém Arénában egész évben szurkolhat Veszprém világhírű férfi kézilabda csapatának, a Telekom Veszprémnek. De nem csak ezért érdemes figyelni a városi sport- és rendezvénycsarnok programnaptárát, hiszen az Aréna számos koncertnek, vásárnak és színpadi előadásnak is helyszínt biztosít!

 

További ajánlatok:

A környék is remek kikapcsolódási lehetőséget biztosít, hisz rövid autózással, vagy akár két keréken is elérhető innen a Balaton és a Bakony! Fedezze fel Ön is!

Forrás: www.veszpreminfo.hu